iPhone Kestirmeler Nedir ve Instagram Fotoğrafları Nasıl Kaydedilir?

iPhone Kestirmeler Nedir ve Instagram Fotoğrafları Nasıl Kaydedilir?

Apple tarafından geliştirilen yeni mobil işletim sistemi iOS 12, beraberinde oldukça kullanışlı ve önemli özellikler getiriyor. Bu özellikler arasında yer alan kestirmeler ise iOS 12 yüklü cihazdan çok daha etkili bir şekilde fayda sağlanmasına imkan tanıyor. Cihazın çeşitli özelliklerini kontrol etmede kolaylık yaratan kestirmeler, aynı zamanda görev bütünlüğü oluşturarak çeşitli işlemlerin sırasıyla yapılmasına olanak tanıyor. Kestirmeler yeniliğinin özellikleri arasında Instagram fotoğrafları kaydetme desteği dahi yer alıyor.

Kestirmeler Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Apple Store üzerinden Kestirmeler adındaki uygulamayı cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Ayrıca iOS 12 işletim sistemini kullanıyor olmanız gerektiğini de hatırlatalım. Akabinde ise uygulamayı açarak istediğiniz işlemlere uygun bir kestirme oluşturabilirsiniz. Burada uygulamanın size pek çok farklı öneride bulunacağını söyleyebiliriz. Nitekim bu öneriler, işlem yapmayı kolaylaştırıyor.

Instagram fotoğraf kaydetme desteğinden faydalanmak istiyorsanız öncelikle telefonunuza veya tabletinize indirmek istediğiniz gönderinin linkini kopyalamanız gerekiyor. Kestirmeler uygulaması dahilinde Instagram downloader tarzı bir işleyiş bulunuyor. Yani kopyaladığınız linki Kestirmeler uygulaması içerisinde yapıştırarak kaydetme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Devamı İçin : iPhone Kestirmeler

Android ile ilgili tüm uygulamalar için Android Uygulamalar Sayfamıza bekliyoruz

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir